Cansız Hayal Tasarım - Tanıtım Filmi, Fabrika Tanıtımı, İnşaat Filmi, Video Panorama, Sanaltur, 360 Derece, Detaypan, Gigapixel, Uzun Dönem Timelapse, Mobil Uygulama | Sosyal Medya Yönetimi
487
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-487,bridge-core-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-18.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya Yönetimi

Vazgeçilmez unsur haline gelen sosyal medya üzerinde sizde doğru olarak yer alın. Sürekli güncel olabilmek için içerik üretimi ve etkileşimlerin yönetimini yapmaya hazırız.

Şirketinizin kalitesi ve ürünlerini Sosyal Medya üzerinde doğru ve etkili olarak anlatmanızı, her sosyal medya için doğru içerik üretilmesini sizler için yapıyoruz.

İçerik Üretimi

İnstagram, Facebook, Youtube medyaları için görsel video hazırlanması, ürünlerin ve şirket tanıtımlarının sosyal medya için uyarlanması yapılır.

Her sosyal medya alanı farklı boyutlar ve sürelerde tanıtım kabul etmektedir. Bu özelliklere uygun içerik üretimi istenen süre aralıkları ile üretilir ve yayına verilir.

Etki Yönetimi

Kullanıcılardan gelen tepkiler ve şirkete olan soruların doğru yerlere iletimi, cevaplanması ve yönetimi konusunda tüm işlemlerin en hızlı ve sürekli şekilde yapılması sağlanır.